Esne ve Ferahla

Bu yaz mevsim normallerinin üstünde ferahlamak isteyenlere oversize modelleri öneriyoruz. Dolaplarımızda giderek daha fazla yer almaya başlayan oversize parçaların trendi son birkaç yıldır yükselişte. Kışı bilmem ama yaz için gayet fonksiyonel bir kalıp. Yaz sezonunda üzerimizde taşıdığımız parça sayısı şıklığımızı doğrudan etkiliyor, özellikle tesettürlü moda severleri bir tık daha fazla. Uçuş uçuş ve hafif görünen kombinler basitliklerine rağmen gözümüze daha çarpıcı geliyor. Nasıl ki güneş ışığı fazla makyajı sevmez aynı şekilde dikkat dağıtan fazla parçalar gün ışığında sizi kalabalık gösterecektir.

Oversize kalıplar tüm esneklik ve rahatlığına rağmen bazen fazla salaş ve özensiz modellere dönüşebiliyor. Aynı zamanda bu tarz parçaları doğru kullanmak için, her zaman göz alıcı ve doğru aksesuarlarla ihtiyaç var. Yaz sezonu ince ve detaylı aksesuarların en çok öne çıktığı sezon. Özellikle oversize ve tek parça kombinleri patlatan detaylardan ilk akla gelenleri sıralayalım. Kemerler, saç bantları, şapkalar, halhallar, uzun kolyeler, renkli bileklik setleri ve tabi ki sandaletler.

Oversize trendi en az birkaç yıl daha hayatımızdan çıkacağa benzemiyor. Bu yüzden oversize kalıpların, kesim ve tasarım detaylarıyla farklılaşan ürünlerinden muhakkak edinmelisiniz. R4 yaz koleksiyonunda tasarımlarıyla farklı beden tiplerine uyum sağlayacak oversize ürünlere ağırlık verdi. R4 oversize tasarımları; keskin hatlara boğulmayan, ön ve arka uzunlukları farklı, yumuşak kesimlerle hareketlendirilmiş olarak şekillendi. Tasarımlarda pile detaylarına ve bedene işlenen aksesuarlarına yer verdi. Tek parça kıyafetlerde; dar ve oversize kalıplar bir arada kullanıldı böylece farklı beden tiplerine uygun tasarımlar yaratıldı.

Tasarım parçalarda, oversize ürünlerin ferahlığını ve esnekliğini birleştirmek bu yaz kendinize yapacağınız en güzel iyiliklerden olacak. Üstelik R4 yaz koleksiyonu kıyafetinizi patlatacak aksesuar detayını da ürünlerine ekleyerek size tek bir kıyafetle benzersiz bir kombin yaratma fırsatını verecek. Nefes alan, gün ışığında parlayan ve benzersiz kombinlerle dolu bir yaz geçirmeniz ümidiyle.

You have successfully subscribed!
This email has been registered